![Фото 1 Подрібнені цибуля та часник.](files/pershi/gulyash po-vengersky/cybulya-chasnyk.jpg)
Цибулю нарізати кубиками, часник подрібнити ножем, чи пропустити через часникодавку.
![Фото 2 Нарізане м'ясо.](files/pershi/gulyash po-vengersky/narizane-myaso.jpg)
Яловичину промити, нарізати невеликими (2х2 см) шматками.
![Фото 3 Цибуля і часник смажаться на сковорідці.](files/pershi/gulyash po-vengersky/cyb-chasn-smazh.jpg)
В сковорідці розтопити 1 ст. л. смальцю і підрум'янити на великому вогні нарізані цибулю та часник.
![Фото 4 Додаємо паприку в сковорідку.](files/pershi/gulyash po-vengersky/+papryka.jpg)
Додати паприку за смаком (я давала 1,5 ч. л.), швидко обсмажити, помішуючи, не довше 1 хв.
![Фото 5 Додаємо м'ясо в сковорідку.](files/pershi/gulyash po-vengersky/+myaso.jpg)
Потім додати м'ясо і обсмажити все разом на середньому вогні до випаровування рідини з м'яса (приблизно 5 хв.).
![Фото 6 Накрита кришкою сковорідка.](files/pershi/gulyash po-vengersky/tuskuyutsya.jpg)
Після цього долити в сковорідку трошки води (небагато, так як м'ясо повинно тушитись, а не варитись), накрити кришкою і тушити протягом 30 хв. на невеликому вогні за потребою доливаючи воду.
![Фото 7 Нарізана крупними кусками картопля.](files/pershi/gulyash po-vengersky/yayce+muka.jpg)
Поки тушиться м'ясо насипати в посудину 4 ст. л. борошна, посолити, додати одне яйце і замісити тісто. Потім тісто покласти в холодильник, накривши кришкою, чи завинути в поліетиленовий пакет (за бажанням чіпетки можна замінити крупними макаронними виробами).
![Фото 8 Картопля вариться.](files/pershi/gulyash po-vengersky/narizana-kartoplya.jpg)
Почистити і нарізати крупними кусками картоплю.
![Фото 9 Борошно та мука в мисці.](files/pershi/gulyash po-vengersky/kartoplya-varytsya.jpg)
Закип'ятити в каструлі 1,5 л. води, довести до кипіння і висипати картоплю.
![Фото 10 Нарізані помідор та перець.](files/pershi/gulyash po-vengersky/myaso-v-kastrulyu.jpg)
Зразу додати м'ясо, довести до кипіння, посолити і варити 10 хв.
![Фото 11 Додаємо м'ясо в каструлю.](files/pershi/gulyash po-vengersky/perec-pomidor.jpg)
Тим часом очистити помідор(и) від шкірки, а перець від плодоніжки і насіння. Помідор(и) нарізати кубиками, а перець короткою соломкою.
![Фото 12 Додаємо помідори в каструлю.](files/pershi/gulyash po-vengersky/pomidory-v-kastrulyu.jpg)
Після того як картопля з м'ясом поварились 10 хв. додати в каструлю помідори.
![Фото 13 Додаємо перець в каструлю.](files/pershi/gulyash po-vengersky/perec-v-kastrulyu.jpg)
Зразу ж за помідорами додати перець і варити ще 5 хв.
![Фото 14 Нарізаємо чіпетки 1х1 см.](files/pershi/gulyash po-vengersky/narizani-chipetky.jpg)
Тим часом дістати тісто з холодильника, розкатати товщиною 1 см і нарізати кубиками 1х1 см.
![Фото 15 Кладемо чіпетки в каструлю.](files/pershi/gulyash po-vengersky/chipetky-v-kastrulyu.jpg)
Додати чіпетки в каструлю і варити 5 хв.
![Фото 16 Гуляш по-угорськи готовий.](files/pershi/gulyash po-vengersky/gotovo.jpg)
Відставити каструлю з вогню. Гуляш по-угорськи готовий.