Приготування салату Табуле.
Корисна, поживна і дуже смачна страва ліванської кухні. Основними інгредієнтами салату є булгур, зелень петрушки, оливкова олія і лимонний сік. Існує багато варіантів салату Табуле. Замість булгуру часто використовують кус-кус чи перловку, а також додають і інші інгредієнти: м’яту, руколу, кріп, помідори, огірки, солодкий перець, ріпчату чи зелену цибулю, часник, різноманітні спеції. Сьогодні пропоную приготувати салат Табуле за нижчеподаним рецептом, який ну дуже полюбився мені і моїм рідним. Із вказаної кількості інгредієнтів виходить багатенько салату (приблизно 7 порцій), тому, якщо ви готуєте на невелику кількість осіб, – кількість інгредієнтів можете сміливо зменшити вдвічі :)