Посипте меленим чорним перцем до смаку. Додайте соєвий соус і ваші улюблені трави. Сьогодні у мене італійські трави (орегано, базилік, розмарин, кумін, шматочки перцю). Приправте сіллю, але небагато, тому що соєвий соус досить солоний. Перемішайте філе з маринадом і залишіть маринуватися на 30 хвилин.
Зробіть 2 конверти з фольги. Складіть фольгу навпіл, щоб конверти не порвалися. Помістіть мариноване куряче філе в конверти і додайте маринад, що залишився.
Щільно згорніть краї конвертів, щоб запобігти витіканню соку в процесі запікання. Покладіть філе у форму для запікання. Запікайте 30-35 хвилин в попередньо розігрітій до 200°C духовці. Залишіть відпочити у фользі на 10 хвилин.
Наріжте курячу грудку на шматочки. Полийте соком, що залишився після запікання, і подавайте до столу.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 40749
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2021-11-02
Поділіться рецептом з друзями :)
Коментарі до цього рецепта (2):Володимир | 2021-11-03
Доброго дня, велике прохання і надалі робити покрокову інструкцію з фотографіями (відео нехай також буде). Я приходжу в супермаркет і за 30 сек. можу зрозуміти що і як мені готувати, а так треба 4 хвилини дивитись відео. Дякую!
Люба | 2021-11-04
Володимире, надалі плануємо робити рецепти з відео та покроковими фото :)