Заливний яблучний пиріг

Заливний яблучний пиріг.
Підписка YoutubeПідписуйтесь на наш Youtube канал, тисніть на дзвіночок, щоб отримувати сповіщення про нові відеорецепти! Будемо дуже раді вам :) Дякуємо :)
Інгредієнти для тіста:
  • яйця (крупні) - 2 шт.
  • цукор - 100 г
  • ванільний цукор - 1 ч. л.
  • молоко - 100 мл
  • соняшникова рафінована або оливкова олія - 50 мл
  • пшеничне борошно - 200 г
  • порошок кориці - 1 ч. л.
  • розпушувач для тіста - 1 ч. л. з вершком
А також:
  • яблука з кислинкою - 700 г
  • цукрова пудра
  • вершкове масло - для змащування форми

Приготування заливного яблучного пирога.

Дуже простий і швидкий в приготуванні пиріг, а яка смакота виходить! Багато яблук, мало тіста, а запах... ммм...
Пиріг випікався у формі розміром 22 х 29 х 5 см

Форма застелена папером для випічки.
Форму застеліть папером для випічки (розмір форми 22 х 29 х 5 см). Папір змастіть вершковим маслом.
Нарізані яблука у формі.
Яблука розріжте на чотири частини. Очистіть від насіння. Наріжте яблука на шматки товщиною приблизно 6 мм. Рівномірно викладіть яблука у форму для випічки.
Додаємо цукор до яєць.
Готуємо тісто. В миску розбийте яйця. Додайте цукор і ванільний цукор.
Додаємо молоко і олію.
Збийте міксером. Збивайте до пишної світлої маси. Додайте молоко і рослинну олію. Перемішайте все міксером.
Додаємо борошно, какао, розпушувач.
До борошна додайте корицю і розпушувач і просійте в яєчну суміш. Перемішайте міксером до однорідного стану.
Заливаємо тісто у форму.
Рівномірно залийте яблука тістом. Випікайте 30-35 хв. в заздалегідь розігрітій до 180 °С духовці.
Заливний яблучний пиріг готовий.
Спечений пиріг посипте цукровою пудрою. Наріжте порційними шматками і подавайте до столу :) Заливний яблучний пиріг готовий.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 507
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2021-11-05
Поділіться рецептом з друзями :)

Коментарі до цього рецепта (0):
Додати Ваш коментар:

Введіть символи з картинки:*

Російська Українська
Нагору