Гарбуз тушкований в сметані з часником

Гарбуз тушкований в сметані з часником.
Підписка Youtube Підписуйтесь на наш Youtube канал, тисніть на дзвіночок, щоб отримувати сповіщення про нові відеорецепти! Будемо дуже раді вам :) Дякуємо :)
Інгредієнти:
  • гарбуз мускатний - 500 г
  • сметана (20% жирності) - 180 г
  • часник - 2-3 зубчики
  • порошок солодкої паприки - 1 ч. л.
  • зелень кропу і петрушки
  • сіль, чорний мелений перець - за смаком
  • соняшникова рафінована олія - для смаження

Приготування тушкованого гарбуза.

Готуємо сметанний соус.
Часник подрібнити ножем. Зелень петрушки та кропу дрібно нарізати. До сметани додати зелень петрушки та кропу, часник і порошок солодкої паприки. Все добре перемішати.
Обсмажуємо гарбуз.
Гарбуз почистити від шкірки та насіння і порізати кубиками зі стороною 1,5 см. На сковороді розігріти трохи рослинної олії. Викласти гарбуз. Смажити на середньому вогні до рум'яної скоринки, періодично помішуючи, 8-10 хв.
Додаємо соус до гарбуза.
Додати сметанний соус. Перемішати. Влити 50 мл води. Додати сіль і чорний мелений перець за смаком. Перемішати. Сковорідку накрити кришкою, тушкувати гарбуз на малому вогні 5 - 6 хв.
Гарбуз тушкований в сметанному соусі готовий.
Гарбуз тушкований в сметані з часником готовий!
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 401
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2021-11-11
Поділіться рецептом з друзями :)

Коментарі до цього рецепта (0):
Додати Ваш коментар:

Введіть символи з картинки:*

Російська Українська
Нагору