Заливний пиріг з капустою

Заливний пиріг з капустою.
Підписка Youtube Підписуйтесь на наш Youtube канал, тисніть на дзвіночок, щоб отримувати сповіщення про нові відеорецепти! Будемо дуже раді вам :) Дякуємо :)
Інгредієнти для начинки:
  • капуста - 350 г
  • цибуля - 120 г
  • солодкий перець - 120 г
  • морква - 120 г
  • карі - 1/2 ч. л.
  • сіль, чорний мелений перець - за смаком
  • зелень петрушки
  • соняшникова рафінована олія - для смаження
Для тіста:
  • сметана - 150 г
  • яйця (крупні) - 2 шт.
  • сіль - 1 ч. л.
  • цукор - 1 ч. л.
  • розпушувач для тіста - 1 ч. л. з вершком
  • борошно - 6-7 ст. л.

Приготування смачного заливного пирога з капустою.

Цибуля смажиться.

Готуємо начинку. Капусту нарізати соломкою. Цибулю порізати кубиком. Солодкий перець очистити від насіння і нарізати соломкою. Моркву натерти на крупній терці. Зелень петрушки подрібнити ножем.

На розігріту сковорідку налити рослинну олію (в мене соняшникова рафінована). Викласти цибулю, помішуючи, смажити на середньому вогні до прозорого стану 2-3 хв.
Додаємо моркву.
Викласти моркву, помішуючи, смажити 2-3 хв.
Додаємо солодкий перець.
Викласти перець, помішуючи, смажити ще 2-3 хв.
Додаємо капусту.
Додати капусту. Помішуючи, тушкувати 7-8 хв.
Додаємо сіль, чорний мелений перець, карі.
Посолити, поперчити за смаком, додати карі. Перемішати, тушкувати ще 2-3 хв.
Додаємо петрушку.
Додати петрушку, перемішати і відставити з вогню. Начинка готова.
Сметана, яйця, сіль, цукор.
Готуємо тісто. До сметани збити яйця, додати сіль і цукор. Перемішати вінчиком.
Додаємо борошно і розпушувач.

Додати борошно (3 ст. л.) і розпушувач для тіста, перемішати вінчиком.

Додати ще 3-4 ст. л. борошна і знову перемішати.

Викладаємо тісто у форму.
Форму ( 27х16 см) злегка змастити рослинною олією. На дно форми рівномірно викласти тісто (4 ст. л.).
Викладаємо капустяну начинку на тісто.
Рівномірно викласти капустяну начинку.
Викладаємо тісто на капустяну начинку.
На начинку рівномірно викласти тісто, що залишилось.
Посипаємо пиріг кунжутом.
Зверху посипати кунжутом.
Заливний пиріг з капустою готовий.
Пиріг випікати приблизно 30 хв. в заздалегідь розігрітій до 180 °С духовці. Заливний пиріг з капустою готовий.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 318
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2021-11-15
Поділіться рецептом з друзями :)

Коментарі до цього рецепта (0):
Додати Ваш коментар:

Введіть символи з картинки:*

Російська Українська
Нагору