Паприкаш з яловичини

Паприкаш з яловичини рецепт.
Підписка Youtube Підписуйтесь на наш Youtube канал, тисніть на дзвіночок, щоб отримувати сповіщення про нові відеорецепти! Будемо дуже раді вам :) Дякуємо :)
Інгредієнти:
  • м’ясо (яловичина) - 500 г
  • ріпчаста цибуля - 1 шт.
  • часник - 2 зубчики
  • порошок солодкої паприки - 1 ст. л. (з невеликою гіркою)
  • пшеничне борошно - 1 ст. л.
  • сметана - 2 ст. л.
  • олія соняшникова рафінована - 3-4 ст. л.
  • вода - 150 мл
  • сіль, чорний мелений перець - за смаком

Готуємо паприкаш з яловичини.

Готуємо паприкаш з яловичини – тушковане м’ясо в соусі з паприки. За цим простим рецептом м'ясо завжди виходить смачним і дуже ніжним. До такої підливи можна використати практично будь-який гарнір.
Нарізане м'ясо.
Ріпчасту цибулю порізати кубиками. Часник подрібнити ножем. Яловичину нарізати невеликими шматками.
Цибуля смажиться.
На сковорідці (з товстим дном) чи сотейнику розігріти соняшникову рафіновану олію. Викласти порізану цибулю. На середньому вогні смажити до прозорого стану 3-4 хв., помішуючи.
Додаємо подрібнений часник і порошок паприки.
Додати подрібнений часник і порошок солодкої паприки. Смажити 1 хв., постійно помішуючи.
Додаємо борошно.
Додати пшеничне борошно. Смажити 1 хв., постійно помішуючи.
Додаємо м'ясо.
Додати нарізане м'ясо.
Перемішати.
Смажити 4-5 хв. Постійно та ретельно помішувати, щоб паприка і борошно не пригоріли!.
Додаємо воду.
Додати воду. Перемішати. Посолити, поперчити за смаком. Довести до кипіння.
Сковорідка накрита кришкою.
Сковороду накрити кришкою, зменшити вогонь до мінімального, тушкувати м’ясо 45 хв. до м’якості.
Додаємо сметану.
Потім додати сметану, перемішати і тушкувати ще 1-2 хв.
Паприкаш. Тушковане м’ясо в соусі з паприки.
Паприкаш з яловичини готовий. Подавати з картопляним пюре, макаронами, будь-якою кашею.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 2347
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2021-12-07
Поділіться рецептом з друзями :)

Коментарі до цього рецепта (0):
Додати Ваш коментар:

Введіть символи з картинки:*

UA RU
Нагору