Буряк по-корейськи

Буряк по-корейськи рецепт.
Підписка Youtube Підписуйтесь на наш Youtube канал, тисніть на дзвіночок, щоб отримувати сповіщення про нові відеорецепти! Будемо дуже раді вам :) Дякуємо :)
Інгредієнти:
  • буряк - 1 кг
  • соняшникова рафінована олія - 100 мл
  • цибуля ріпчаста - 100 г
  • сіль - 2 ч. л.
  • цукор - 2 ч. л.
  • коріандр мелений - 2 ч. л.
  • чорний мелений перець - 1/2 ч. л.
  • часник - 5-7 зубчиків (залежить від розміру)
  • оцет 9% - 2-3 ст. л.

Готуємо Буряк по-корейськи.

Як смачно приготувати буряк? Готуємо буряк по-корейськи! Просто корисно і неймовірно смачно.

Натертий буряк.
Почищений буряк натерти на терці для корейської моркви.
Додаємо цукор і сіль.
Додати сіль і цукор. Перемішати. Залишити на 20 хв. Сік, який виділиться, за бажанням, можна злити, але буряк не відтискати!
Додаємо оцет.
Додати оцет 9%.
Додаємо часник, коріандр, чорний мелений перець.
Часник вичавити гіркою на буряк. На часник висипати мелений коріандр, чорний мелений перець.
Цибуля смажиться.
Ріпчасту цибулю нарізати дрібним кубиком. На сковороді розігріти соняшникову рафіновану олію, викласти нарізану цибулю і смажити до золотистого кольору.
Додаємо цибулю до буряка.
Розжарену олію разом з цибулею вилити на часник зі спеціями. Перемішати.
Буряк по-корейськи готовий.
Миску з буряком накрити кришкою. Помістити в холодильник мінімум на 2 год. Буряк по-корейськи з готовий.
Дивитись відеорецепт Буряк по-корейськи в YouTube.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 3617
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2022-01-15
Поділіться рецептом з друзями :)

Коментарі до цього рецепта (0):
Додати Ваш коментар:

Введіть символи з картинки:*

UA RU
Нагору