Оселедець під шубою
Інгредієнти:
- картопля - 200 г
- філе оселедеця - 200 г
- буряк - 250 г
- морква - 150 г
- цибуля - 150 г
- яйця - 2 шт.
- майонез - 400 г
Приготування:
Відварену в мундирах картоплю почистити і натерти на крупній терці.
Очистити оселедець від шкірки (якщо вона є) і нарізати невеликими кубиками.
Цибулю нарізати дрібними кубиками.
Відварені вкруту яйця потерти на крупній терці.
Варену моркву почистити і натерти на крупній терці.
Варений буряк почистити і натерти на дрібній терці.
В посудину, в якій будете готувати салат, першим шаром викласти картоплю і добре змастити майонезом.
Другим шаром викласти оселедець і змастити майонезом.
На оселедець викласти цибулю, змастити майонезом.
На цибулю викласти яйця і змастити майонезом.
Наступним шаром викласти моркву і також змастити майонезом.
Останнім (тонким) шаром викласти тертий на дрібній терці буряк по всій поверхні. Після того як приготування салату закінчено, покладіть його на 3 год. (можна і на ніч) в холодильник настоятися. Оселедець під шубою готовий.
Для прикраси салату можна використати зелень петрушки, фігурно нарізану варену моркву та майонез.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 98798
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2011-10-21
Поділіться рецептом з друзями :)
Коментарі до цього рецепта (18):Яка красива шубка! І я таку хочу! На вихідних обов'язково приготую. Дякую за ідею.
Салатик популярний ще з радянських часів, але ж який смачний і не вимагає великих зусиль і коштів!!!!! Можна на новорічні свята викласти у формі ялиночки, а ялиночку прикрасити)
Мені дуже подобається, що на Вашому сайті крок за кроком, ясно і толково розповідається й ілюструється малюнками, що потрібно робити, готуючи ту чи іншу страву. Так приготування стає задоволенням. ДУЖЕ ВАМ ДЯКУЮ!!!
Шуба чудова! Дякую всім причетним до рецепту.
Красива шуба! Дуже смачний салат!!!!
Дуже класний салатик...
О,так, сайт мені дуже подобається!
Спасибі за салат та ілюстрації до нього
Дуже гарний салат, доречі смачний.
Дякую дуже смачний салат)))
Після кожного шару трішки посолити і поперчити.. Також цибулю можна залити кип’ятком, щоб не була гіркою, а тоді промити холодною водою!
Хочу щоб получилось на вигляд дуже апетитно.
Смакота! Дякую за рецепт!
Зробила за Вашим рецептом, дуже дякую.