Гарячі вареники подавати зі смаженою цибулькою, що залишилась, і сметаною. За бажанням, смажену цибулю можна замінити шкварками.
Кількість переглядів: 49237
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2011-12-06
Такі вареники я їла, вони незвичайні, бо у нас в центральній Україні такі не готовлять. Але мені подобаються.
Вареники смачні. Поправлю: не мялкою,а товкачкою. Начинку перепустіть через м’ясорубку бо сир (творог) буває грудками і змішайте з картоплею. Обовязково добавити ложку коровячого масла.
Боїтеся навіть мій remeyk надрукувати! Пропадете москалі.
Дуже смачні!!! Вареники ліплю кожної неділі (традиційно).
Дуже смачно. Дякую за рецепт!
Спасибі, дуже смачно.