“Хрустики”
Інгредієнти:
- яйця - 2 шт.
- борошно - приблизно 150 г
- цукрова пудра
- олія для смаження
Приготування:
![Фото 1 Яйця.](files/vypichka/hrustyky/yaycya.jpg)
Яйця збити в посудину і розмішати білки з жовтками.
![Фото 2 До яєць додаємо борошно.](files/vypichka/hrustyky/+boroshno.jpg)
До яєць додати борошно.
![Фото 3 Готове тісто.](files/vypichka/hrustyky/tisto.jpg)
Замісити круте тісто.
![Фото 4 Розкачане тісто.](files/vypichka/hrustyky/rozkachane.jpg)
Тісто тоненько розкачати (товщиною 1 мм).
![Фото 5 Розкачане тісто нарізане ромбиками.](files/vypichka/hrustyky/porizane.jpg)
Розкачане тісто нарізати ромбиками (як на фото).
![Фото 6 Скручуємо хрустик.](files/vypichka/hrustyky/skladaemo.jpg)
В центрі ромбика ножем зробити надріз і перетягнути через нього один кінець.
![Фото 7 Смажимо хрустики.](files/vypichka/hrustyky/smazhymo.jpg)
Хрустики обсмажити в олії і викласти на тарілку, застелену паперовою серветкою, яка вбере лишній жир.
![Фото 8 Хрустики готові.](files/vypichka/hrustyky/gotovo.jpg)
Добре притрусити їх цукровою пудрою, або подавати з медом. “Хрустики” готові.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 71597
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2012-01-17
Поділіться рецептом з друзями :)
Коментарі до цього рецепта (24):Красиво, смачно і ... шкідливо - смажене та ще й на олії.
ДУЖЕ СМАЧНО!!! Дякую за чудовий рецепт! Згадую смак дитинства...
Дуже смачно та швидко.
Це зветься вергуни.
Класний сайт.
Дуже смачно!
Ці хрустики дуже смачні.
Такі хрустика робила моя бабця. Дуже смачно.
Дуже смачно )))
Дуже смачно і легко завдяки фотографіям :))
Спасибі за рецепт))
Дуже....дуже смачно моя бабуся такі робили коли моя мама була маленька. Смакота)))))
Мені 11 років. Дуже смачно, моїм батькам дуже сподобалося.
Дуже-дуже смачно!
Хрусти суперові. Дякую за рецепт.
Дуже дякую за рецепт, швидко і смачно!
Дуже смачні, пальчики оближеш :)
Пробувала багато рецептів. Цей – найкращий))
Найсмачніше за всі печенюшки які я їла. Дуже смачні дуже дякую за рецепт!!!
Це просто клас!
Хороший i дуже легкий рецепт! Дякую!