![Фото 1 Збиваємо масло з цукром.](files/vypichka/gorihovyj-pyrig/maslo-cukor.jpg)
Розм'якле масло викласти в посудину, додати цукру, ванільного цукру і все збити міксером.
![Фото 2 Збиваємо міксером яйця.](files/vypichka/gorihovyj-pyrig/yaycya.jpg)
В окремій посудині яйця теж збити міксером в густу піну.
![Фото 3 Додаємо збиті яйця до масла.](files/vypichka/gorihovyj-pyrig/+yaycya.jpg)
Збиті яйця додати до масла з цукром і добре перемішати або збити міксером.
![Фото 4 Додаємо борошно, гвоздику, корицю і гашену соду.](files/vypichka/gorihovyj-pyrig/+soda.jpg)
Потім додати борошно, корицю, гвоздику, гашену оцтом соду.
![Фото 5 Додаємо панірувальні сухарі.](files/vypichka/gorihovyj-pyrig/+suhari.jpg)
Слідом додати сухарі і перемішати.
![Фото 6 Додаємо молоко.](files/vypichka/gorihovyj-pyrig/moloko.jpg)
Потім додати молоко,...
![Фото 7 Додаємо сік і цедру лимона.](files/vypichka/gorihovyj-pyrig/+lym-sik.jpg)
...цедру та сік лимона. Перемішати.
![Фото 8 Додаємо подрібнені горіхи.](files/vypichka/gorihovyj-pyrig/+gorihy.jpg)
Горіхи подрібнити блендером, чи натерти на дрібній терці і додати до тіста. Перемішати.
![Фото 9 Викладаємо тісто у форму для випікання.](files/vypichka/gorihovyj-pyrig/na-deko.jpg)
Деко змастити оливковою олією, ложкою викласти тісто і розрівняти. Після цього помістити в розігріту до 180 °С духовку, випікати 35-40 хв.
![Фото 10 Кип'ятимо воду, цукор і мед.](files/vypichka/gorihovyj-pyrig/syrop.jpg)
В посудині закип'ятити воду, додати цукор і мед та поварити на малому вогні 2-3 хв.
![Фото 11 Додаємо горіхи і ще кип'ятимо.](files/vypichka/gorihovyj-pyrig/syrop+gorihy.jpg)
Горіхи подрібнити ножем, висипати до сиропу і на малому вогні варити ще 2-3 хв.
![Фото 12 Додаємо коньяк.](files/vypichka/gorihovyj-pyrig/+konyak.jpg)
Потім відставити з вогню, додати коньяк і перемішати.
![Фото 13 Горіховий пиріг готовий.](files/vypichka/gorihovyj-pyrig/gotovo.jpg)
Як тільки пиріг вийняли з духовки, одразу ж полити гарячою глазур'ю, остудити, нарізати шматочками і подавати. Горіховий пиріг готовий.