Приготування:
Шакароб – це легкий освіжаючий салат, який на сході традиційно подають до
плову. Зазвичай його готують з помідорів, солодкого перцю і цибулі. Хоча в деяких варіантах болгарський перець відсутній. Помідори до цього салату відбираються лише стиглі і соковиті. І головне – жодної олії, сметани, чи майонезу, інакше це вже буде не шакароб, а звичайний овочевий салат :)
![Фото 1 Півкільця цибулі](files/salaty/shakarob/cybulya.jpg)
Цибулю тоненько нарізати півкільцями, пом'яти руками і промити в дуже холодній воді.
![Фото 2 Нарізані півкільцями помідори.](files/salaty/shakarob/pomidory.jpg)
Помідори також нарізати тонкими півкільцями.
![Фото 3 Нарізаний соломкою перець.](files/salaty/shakarob/perec.jpg)
Перець тоненько нарізати соломкою.
![Фото 4 Перчимо.](files/salaty/shakarob/+perec.jpg)
Всі інгредієнти викласти в салатницю, додати паприку.
![Фото 5 Солимо.](files/salaty/shakarob/+sil.jpg)
Посолити.
![Фото 6 Шакароб готовий.](files/salaty/shakarob/gotovo.jpg)
Все добре перемішати. Шакароб готовий.