Шакароб

Шакароб. Рецепт приготування.
Інгредієнти:
  • помідори - 400 г
  • болгарський перець - 200 г
  • цибуля - 200 г
  • сіль, паприка за смаком
Шакароб.
Приготування: Шакароб – це легкий освіжаючий салат, який на сході традиційно подають до плову. Зазвичай його готують з помідорів, солодкого перцю і цибулі. Хоча в деяких варіантах болгарський перець відсутній. Помідори до цього салату відбираються лише стиглі і соковиті. І головне – жодної олії, сметани, чи майонезу, інакше це вже буде не шакароб, а звичайний овочевий салат :)
Півкільця цибулі
Цибулю тоненько нарізати півкільцями, пом'яти руками і промити в дуже холодній воді.
Нарізані півкільцями помідори.
Помідори також нарізати тонкими півкільцями.
Нарізаний соломкою перець.
Перець тоненько нарізати соломкою.
Перчимо.
Всі інгредієнти викласти в салатницю, додати паприку.
Солимо.
Посолити.
Шакароб готовий.
Все добре перемішати. Шакароб готовий.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 21364
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2012-02-04
Поділіться рецептом з друзями :)

Коментарі до цього рецепта (1):Віка | 2018-04-27
Дуже гармонійний салат до плову. Смачно.
Додати Ваш коментар:

Введіть символи з картинки:*

UA RU
Нагору