Рисова локшина з креветками

Рисова локшина з креветками. Рецепт приготування.
Інгредієнти:
  • креветки (неочищені) - 500 г
  • рисова локшина - 200-250 г
  • помідори у власному соці - 300 г
  • часник - 2 зубчики
  • зелень петрушки - 1 пучок
  • біле сухе вино - 100 г
  • оливкова олія - 2 ст. л.
  • сіль
  • червоний гострий перець (мелений) - 1 / 2 ч. л.
Рисова локшина з креветками.
Приготування рисової локшини з креветками:

Рисова локшина з креветками – проста, поживна і дуже смачна страва, яка урізноманітнить ваш домашній раціон під час посту. Зрештою, її можна запропонувати і гостям. До локшини, крім або замість креветок, можна додати інші улюблені морепродукти: кальмари, мідії, морські гребінці тощо.

очищені креветки.
Креветки очистити і просушити серветкою.
Розчавлений часник.
Зубчики часника розчавити ножем.
Подрібнені помідори.
Помідори нарізати невеликими шматками і долити соку (з помідорів).
Посічена петрушка.
Зелень петрушки посікти ножем.
Креветки і часник смажаться.
На розігріту сковорідку вилити олію і викласти часник з креветками. На середньому вогні смажити 2 хв., періодично помішуючи.
Додаємо петрушку в сковорідку.
Потім додати зелень петрушки, перемішати.
Додаємо вино.
Вилити вино і трошки потушкувати (щоб вино трошки випарувалося).
Додаємо томати.
Далі додати помідори з соком, сіль ...
Перчимо.
... і гострий перець.
Тушкуємо.
Все перемішати, накрити кришкою, тушкувати 4-5 хв.
Рисова локшина з креветками готова.
Вміст сковорідки викласти до злегка підсоленої рисової локшини (яку приготувати завчасно за інструкцією, що вказана на упаковці) і акуратно перемішати. Рисова локшина з креветками готова.
При подачі притрусити січеною зеленню петрушки.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 8425
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2012-03-14
Поділіться рецептом з друзями :)

Коментарі до цього рецепта (1):Віка | 2018-04-26
Смачно. Робила зі шпагеті
Додати Ваш коментар:

Введіть символи з картинки:*

Російська Українська
^ Нагору