Приготування міні-тюфтельок в томатному соусі:
Ці смачні тюфтельки в томатному соусі можна подавати з гречкою, рисом, картопляним пюре. Сьогодні я подавала їх з макаронами.

Томати порізати.

Цибулини очистити, порізати дрібними кубиками. Одну цибулину додамо до фаршу, а іншу – до соусу.

Зелень петрушки посікти.

Оливки нарізати кільцями.

В каструлі на оливковій олії обсмажити одну цибулину до прозорого стану.

Додати томати зі соком.

Слідом додати зелень петрушки, півсклянки води, посолити і поперчити. Соус довести до кипіння, накрити кришкою і на малому вогні варити 10 хв., після чого відставити з вогню.

Тепер робимо тюфтельки. В посудину викласти фарш, дрібно порізану цибулину, що залишилася, розбити яйце, додати орегано, сіль і перець. Добре вимісити руками, поки фарш не стане в’язким (10-15 хв).

З фаршу сформувати маленькі тюфтельки. Щоб фарш не прилипав до рук – періодично змочуйте їх водою.

Тюфтельки з усіх боків обсмажити на оливковій олії до рум’яної скоринки.

Коли тюфтельки обсмажились – повертаємось до соусу. Томатний соус довести до кипіння і додати порізані оливки.

Слідом акуратно викласти тюфтелі.

Швидко довести до кипіння, накрити кришкою і на найменшому вогні томити 5-10 хв.

Міні-тюфтелі в томатному соусі готові.