Салат з копченим м’ясом, чорносливом, грибами та огірками
Інгредієнти:
- підкопчене куряче філе або полядвиця - 200 г
- свіжий огірок - 300 г
- мариновані гриби (печериці) - 150 г
- чорнослив - 1 жменя
- яйця - 3 шт.
- зелень кропу
- майонез
- сіль, свіжомелений чорний перець
Приготування салату з копченим м’ясом, чорносливом, грибами та огірками.
Копчене м’ясо нарізати короткою соломкою.
Гриби нарізати плястерками.
Огірки нарізати короткою соломкою.
Яйця відварити накруто, почистити від шкаралупи і нарізати довільними шматками.
Чорнослив добре помити, нарізати соломкою. Якщо чорнослив твердий, його слід залити теплою водою і залишити на 15-20 хв.
Зелень кропу посікти ножем.
Підготовлені інгредієнти (м’ясо, огірки, яйця, чорнослив, гриби, кріп) викласти у велику посудину.
Додати майонез, перемішати. Потім за смаком посолити, поперчити і ще раз перемішати. Салат з копченим м’ясом, чорносливом, грибами та огірками готовий.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 63523
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2013-11-09
Поділіться рецептом з друзями :)
Коментарі до цього рецепта (14):Мені цікаво, а якшо без чорносливу...?
А без чорносливу не буде солодкавої нотки, що є родзинкою цього салату. Хоча, думаю, і без нього має бути смачно :)
А гриби можна смажити?
Маша, в салат додаються мариновані гриби, їх смажити не потрібно.
Салат дуже смачний і дійсно чорнослив тут дуже гарно смакує, дає солодкий присмак, смакота :)
А ви коштували без чорносливу? Якщо так! Тоді як смачно?
Дуже смачний салатик!!!!!!!
Рецепт схожий на мій за основним складом. Головною відмінністю є те, що я додаю трошки (верхівки) м’яти, червоної рути та меліси.
Салатик дуже смачний, всі гості хвалили. Дуже дякую за рецепт! Чорнослив справді додає ізюминки!
Чудовий салатик) Чоловік оцінив, просить ще! Дякую за рецепт.
Дякую, мені рецепт також сподобався. Спробую приготувати.
Смачний, класний новий салатик... Дякую!
Смачний.