Приготування йогуртового соусу із зеленню та яйцем.
Йогуртовий соус із зеленню та яйцем стане чудовим доповненням до різноманітних овочевих страв, ним можна заправляти салати (з огірків, редиски і ін.), чи просто подавати до нарізаних овочів. Моїм рідним, а особливо моїй Дариночці, такий соус найбільше смакує з печеною картоплею :)
![Фото 1 Подрібнені зелень та часник.](files/2014/sousy/yogurtovyj-sous-zelennyu/zelen-chasnik.jpg)
Зелень кропу, петрушки, зелену цибулю та часник подрібнити ножем.
![Фото 2 Яйця.](files/2014/sousy/yogurtovyj-sous-zelennyu/yaycya.jpg)
Яйця відварити накруто, почистити і порізати невеликими шматками.
![Фото 3 Подрібнюємо все в блендері.](files/2014/sousy/yogurtovyj-sous-zelennyu/blender.jpg)
В посудину викласти підготовлену зелень, часник, яйця, додати сметану та гірчицю. Посолити та подрібнити блендером до однорідного стану.
![Фото 4 Додаємо йогурт. Перемішуємо.](files/2014/sousy/yogurtovyj-sous-zelennyu/yogurt.jpg)
До отриманої суміші додати йогурт, ретельно перемішати і при потребі досолити.
![Фото 5 Йогуртовий соус із зеленню та яйцем готовий.](files/2014/sousy/yogurtovyj-sous-zelennyu/gotovo.jpg)
Йогуртовий соус із зеленню та яйцем готовий.