Приготування йогуртового соусу із зеленню та яйцем.
Йогуртовий соус із зеленню та яйцем стане чудовим доповненням до різноманітних овочевих страв, ним можна заправляти салати (з огірків, редиски і ін.), чи просто подавати до нарізаних овочів. Моїм рідним, а особливо моїй Дариночці, такий соус найбільше смакує з печеною картоплею :)

Зелень кропу, петрушки, зелену цибулю та часник подрібнити ножем.

Яйця відварити накруто, почистити і порізати невеликими шматками.

В посудину викласти підготовлену зелень, часник, яйця, додати сметану та гірчицю. Посолити та подрібнити блендером до однорідного стану.

До отриманої суміші додати йогурт, ретельно перемішати і при потребі досолити.

Йогуртовий соус із зеленню та яйцем готовий.