Салат розібрати на листки і порізати смужками шириною 1 см.
Відварені накруто яйця порізати четвертинками. Кожен помідор розрізати на 6-8 частин.
Авокадо очистити від шкірки і порізати тонкими плястерками.
Печінку помити, при потребі очистити від плівок і порізати невеликими шматками.
На сковорідці розігріти трошки олії, викласти печінку і смажити на великому вогні, постійно помішуючи, 4-5 хв. В кінці смаження печінку посолити.
Салат я викладала на 2 великі плиткі тарілки. Спершу рівномірно викласти порізане листя салату, трошки посолити. Поверх салату – шматочки авокадо. Авокадо скропити лимонним соком.
Потім викласти порізані яйця і помідори, залишивши посередині місце для печінки. Печінку викласти невеликою гіркою.
Готуємо заправку. Майонез ретельно перемішати з кетчупом, коньяком та лимонним соком.