Шапміньйони в пікантному маринаді

Шапміньйони в пікантному маринаді рецепт.
Підписка Youtube Підписуйтесь на наш Youtube канал, тисніть на дзвіночок, щоб отримувати сповіщення про нові відеорецепти! Будемо дуже раді вам :) Дякуємо :)
Інгредієнти:
  • шампіньйони - 600 г
  • фіолетова цибуля - 80 г
  • гострий перець - півстручка
  • корінь імбиру - 10 г
  • часник - 3-4 зубчики
  • зелень петрушки
  • соняшникова рафінована або оливкова олія - для запікання грибів
Для маринаду:
  • цукор - 1 ст.л.
  • лимонний сік - 30 мл
  • соєвий соус - 3 ст.л.
  • олія оливкова або соняшникова рафінована - 2 ст.л.
  • сіль - за смаком

Приготування маринованих шампіньйонів (печериць).

Поливаємо шампіньйони олією.
Шампіньйони викласти у форму для запікання. Полити їх олією та гарно перемішати. Запікати 15 хв. в розігрітій до 230 °С духовці, щоб гриби пустили сік.
Готуємо маринад.
Готуємо маринад. До цукру додати лимонний сік, соєвий соус і оливкову олію. Посолити за смаком. Маринад має бути добре солений. Перемішати до розчинення цукру та солі.
Додаємо часник, імбир, гострий перець, цибулю.
Часник та імбир подрібнити ножем. Гострий перець очистити від насіння і також дрібно нарізати. Фіолетову цибулю нарізати чвертькільцями. Все викласти у миску.
Додаємо шампіньйони.
Додати гарячі гриби (без соку, що виділився при запіканні).
Додаємо маринад.
Влити маринад. Перемішати.
Додаємо петрушку.
Гриби остудити і додати нарізану зелень петрушки, перемішати.
Мариновані шампіньйони в пікантному соусі готові.
При потребі додати сіль і/чи лимонний сік. Гриби помістити в холодильник на 1-2 год. або на ніч. Шампіньйони в пікантному маринаді готові.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 277
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2021-11-20
Поділіться рецептом з друзями :)

Коментарі до цього рецепта (0):
Додати Ваш коментар:

Введіть символи з картинки:*

Російська Українська
Нагору