Безе

Безе. Рецепт приготування.
Інгредієнти:
  • білки - 4 шт.
  • цукор - 200 г
  • дрібка солі
Безе.
Приготування безе.
Збиваємо білки.
Акуратно відділити білки від жовтків. Білки викласти в чисту і суху посудину, додати дрібку солі і збити в густу піну.
Бажано використовувати охолоджені (в холодильнику) білки, тоді вони краще збиваються.
Додаємо цукор і продовжуємо збивати.
Потім поступово (по 1-2 ст. л.) до білків додавати цукор, постійно збиваючи міксером.
Збиті в штивну піну білки.
Білки разом з цукром збити в густу штивну масу (до твердих піків).
Безе на деко.
Деко застелити пергаментним папером і, використовуючи кулінарний мішок чи ложку, відсадити збиті білки на деко. Це слід робити швидко, тому що збиті білки мають властивіть “осідати”. Сушити безе в духовці при мінімальній температурі (100 °С) протягом 1,5-2 год. (в залежності від розміру відсаджених безе). Охолоджувати безе краще в духовці, вимкнувши газ і трошки привідкривши дверцята.
Безе готове.
Безе готове.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 61189
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2012-06-22

Коментарі до цього рецепта (22):Аша | 2014-04-21
СУПЕР!!! Чудовий рецепт.
Валерія | 2014-05-12
Дуже класне безе!!!
Вікторія | 2015-02-23
Ніколи не думала, що безе можна зробии самій.... а вийшло дуже смачно)))) дякую за рецепт.
Люба | 2015-02-23
Прошу:)
Юля | 2015-03-08
Дуже, дуже смачне безе:))))
Маргарита | 2015-04-15
Дуже класне безе!
Юлія | 2015-10-13
Дуже кльове безе.
Юрко | 2016-03-22
Робіть не пошкодуєте!!!
Анюта | 2016-04-15
Краще ніж на другому сайті, де все неправильне було.
Юлія | 2016-06-16
Супер смачне безе.
Оля | 2016-10-13
Дуже смачно.
Сергій | 2016-11-19
Дякую.
Люба | 2016-11-20
Сергій, на здоров’ячко :)
Каріна | 2017-01-10
Безе дуже чудове.
Аня | 2017-04-19
Клас!!! Чудовий рецепт :)
Слава | 2017-04-21
Я зробила безе по вашому рецепту і всі були у захваті)) Додам цей рецепт до свого записничка)) Дякую)
Люба | 2017-04-21
Прошу :)
Мар'яна | 2017-04-29
Ммммм ням-ням. Які смачні смаколики. Дякую за рецептик. Чекаю на інші ваші смачненькі рецептики...
Анастасія | 2017-06-07
У моїй газовій печі підгоріли вже через 1,5 години. Готувала перший раз, тому у наступний тримати буду хвилин 40, але не більше часу. Дякую за рецепт.
Яна | 2017-06-28
Безе дуже смачне я уже його випікала. Це просто ням-ням. Я чекаю ще на ваші рецепти.
Снєжа | 2017-10-15
Дякую за рецепт! Мені дуже сподобалося.
Люба | 2017-10-16
Снєжа, на здоров’я! І всім велике дякую за відгуки :)
Додати Ваш коментар:

Введіть символи з картинки:*

Російська Українська
^ Нагору