‹‹ на попередню сторінку

Несолодка випічка

Всього рецептів в категорії: 21
<<123>>
4243
5
Класичний кіш лорен
Інгредієнти: пшеничне борошно в/г - 250 г; масло вершкове - 150 г; цукор - 1 ч. л.; вода - 3-4 ст. л.; копчена грудинка або бекон - 200 г; курячі яйця - 3 шт.; вершки (21%) - 300 мл; напівтвердий сир (у мене Голандський)-150 г; сіль, чорний мелений перець; мускатний горіх - дрібка.
5136
0
Вегетаріанська піца з баклажанами-гриль і каперсами
Інгредієнти: вода - 250 мл; свіжі дріжджі - 20 г; оливкова чи соняшникова олія - 4 ст. л.; цукор - 2 ч. л. без вершка; орегано - 1 / 2 ч. л.; помідори - 950 г; баклажани - 350 г; ріпчаста цибуля - 150 г; сир Моцарелла - 250 г; базилік - 7-10 листочків; каперси - 3 - 4 ст. л.; сіль, чорний мелений перець.
5059
3
Пиріг зі шпинатом та Фетою
Інгредієнти: пшеничне борошно в/г - 200 г; маргарин або вершкове масло - 100 г; холодна вода - 4-6 ст. л.; листя шпинату (без стебел) - 400 г; сир Фета - 200 г; вершки (у мене 20% жирності) - 200 г; яйця - 2 шт.; оливкова олія - 2 ст. л.; вершкове масло - 2 ст. л.; мелений мускатний горіх - 1 / 2 або за смаком; ріпчаста цибуля - 150 г.
6938
1
Піца Capricciosa
Інгредієнти: вода - 250 мл; пшеничне борошно в/г - 400 г; оливкова олія - 4 ст. л.; свіжі дріжджі - 20 г; цукор - 2 ч. л.; помідори - 600 г; цукор, сіль, чорний мелений перець; сушений орегано - 1 / 2 ч. л.; артишоки в олії - 120 г; печериці в олії (в мене мариновані) - 100 г; чорні оливки - 80 г; каперси - 50 г; філе анчоуса - 12 шт.; сир моцарелла - 200 г.
6751
6
Піца по-неаполітанськи (з анчоусами і каперсами)
Інгредієнти: пшеничне борошно - 400 г; вода - 250 мл; свіжі дріжджі - 20 г; оливкова чи соняшникова олія - 2 ст. л.; цукор - 2 ч. л.; сіль - 1 ч. л.; помідори свіжі - 600 г, або помідори у власному соці 450 г; чорний мелений перець; орегано - 1 / 2 ч. л.; філе анчоуса - 20-25 шт.; каперси - 2 ст. л.; ріпчаста цибуля (невелика) - 1 шт.; сир моцарелла - 200 г; перець чілі - 1 стручок.
23359
10
Картопляно-гречаний пиріг
Інгредієнти: вода - 200 мл.; пшеничне борошно - 300 г; свіжі дріжджі - 20 г; соняшникова олія - 2 ст. л.; цукор - 2 ч. л.; гречана крупа - 1 склянка (180 г); картопля - 600 г; ріпчаста цибуля - 200 г; сирий / копчений шпондер - 150-200 г; часник - 3-4 зубчики; сіль, чорний мелений перець; яйце - 1 шт.
4777
0
Осетинський пиріг з гарбузом «Насджин»
Інгредієнти: борошно пшеничне - 600 г; вода - 250 мл; молоко - 250 мл; свіжі дріжджі - 30 г; цукор - 1 ч. л.; гарбуз - 600 г; сир Сулугуні - 300 г; ріпчаста цибуля - 250 г; сушений чебрець - 2 ч. л.; соняшникова рафінована олія - 3 ст. л.; вершкове масло; сіль, чорний мелений перець.
7166
13
Лоранський пиріг
Інгредієнти: пшеничне борошно - 250 г; яйця - 3 шт.; вершкове масло або маргарин - 100 г; холодна вода - 3 ст. л.; гриби (печериці) - 400 г; куряче філе - 300 г; броколі (суцвіття) - 200 г; ріпчаста цибуля - 150 г; соняшникова рафінована олія - для смаження; сіль, чорний мелений перець - за смаком; вершки (у мене 20% жирності) - 200 г; напівтвердий сир типу Гауда, Голандський - 150 г; мускатний горіх (порошок) - 1 / 2 ч. л.(за бажанням).
26701
27
Бездріжджовий хліб на заквасці з житнього борошна
Інгредієнти: закваска з житнього борошна - 4 ст. л. (повні); вода - 200 мл; житнє борошно - 150 г; пшеничне борошно - 220-250 г; рослинна олія (в мене оливкова) - 2 ст. л.; цукор - 2 ст. л.; сіль - 2 ч. л.
8544
0
Рибний пиріг зі соусом “Бешамель”
Інгредієнти: скумбрія - 450 г; зелена цибуля - 1 маленький пучок; панірувальні сухарі; молоко - 500 мл; мускатний горіх - 1 / 2 ч. л.; сіль, чорний мелений перець; вершкове масло або маргарин - 100 г; вершкове масло - 50г; борошно - 240 г; вода - 5- 6 ст. л.
<<123>>
Російська Українська