‹‹ на попередню сторінку

Соуси

Всього рецептів в категорії: 15
<<12>>
1275
0
Вершковий соус з анчоусами
Інгредієнти: філе солених анчоусів - 6-7 шт.; вершки (20%) - 100 мл; часник - 2 зубчики; оливкова олія - 2 ст. л.; винний оцет (у мене білий) - 2 ст. л.; вершкове масло - 40 г; чорний мелений перець - за смаком.
3025
0
Голландський соус
Інгредієнти: яєчні жовтки - 3 шт.; вершкове масло - 120-150 г; лимонний сік - 1 / 2 - 1 ст. л.; свіжомелений білий перець, сіль - за смаком; холодна вода - 1 ст. л.
4440
4
Соус «Тартар»
Інгредієнти: яйце - 1 шт.; варені жовтки - 2 шт.; лимонний сік - 1,5-2 ст. л.; рослинна рафінована олія (в мене «Олейна»™) - 130-150 мл.; подрібнена зелена цибуля - 3 ст. л.; подрібнені мариновані огірки - 1 ст. л. з вершком; мариновані каперси - 1 ст. л. з вершком; сіль, чорний мелений перець - за смаком.
4453
0
Йогуртовий соус із зеленню та яйцем
Інгредієнти: йогурт натуральний (без цукру) - 100 мл; яйця - 2 шт.; сметана 1 ст. л.; гірчиця (у мене баварська) - 0,5 ч. л.; кріп, петрушка - по 2-3 гілочки; зелена цибуля - 3 пера; часник - 1 зубчик; сіль
11101
3
Соус Болоньєзе
Інгредієнти: фарш свинний - 250 г; фарш яловичий - 250 г; помідори у власному соці - 500 г; ріпчаста цибуля - 250 г; морква - 200 г; селера - 1-2 стебла (залежить від розміру); червоне сухе вино - 200 мл; вода 200 мл; вершкове масло і / або оливкова олія (для смаження) - 3 ст. л.; сіль, чорний мелений перець
55319
14
Грибна підлива (пісна)
Інгредієнти: білі сушені гриби - 50-60 г (дві жмені); ріпчаста цибуля - 150 г; борошно - 1 повна ст. л.; соняшникова рафінована олія для смаження; сіль, свіжомелений чорний перець
19462
0
Соус “Бешамель”
Інгредієнти: вершкове масло - 50 г; борошно - 40 г; молоко - 500 мл; мускатний горіх - 1 / 3 ч. л.; сіль, чорний мелений перець - за смаком
7938
4
Соус “Хрін зі сметаною”
Інгредієнти: корінь хрону - 100 г; сметана - 200 г; сіль - 1 ч. л. без вершка або за смаком; цукор - 1 ч. л. без вершка або за смаком
4909
0
Тосканський соус
Інгредієнти: помідори у власному соці - 1 л.; фарш яловичий або телячий - 200-250 г; білі гриби (сушені) - одна велика жменя; горіхи грецькі - 40 г; горіхи кедрові - 20 г; стебла селери - 2 шт.; морква - 150 г; цибуля ріпчаста - 150 г; червоне сухе вино - 80 мл.; оливкова олія - 100 мл.; сіль...
6107
5
Грейпфрутовий соус
Інгредієнти: яйця (жовтки) - 3 шт.; грейпфрут червоний (середнього розміру) - 1 шт.; оливкова олія - 10 ст. л.; коріандр - 1 ч. л. (без вершка); сіль, свіжомелений чорний перець; цукор (при потребі)
<<12>>
Російська Українська