‹‹ на попередню сторінку

Перші страви

Всього рецептів в категорії: 34
9949
2
Журек – польський суп на заквасці
Інгредієнти: копчена ковбаса типу «домашньої» - 500 г; картопля - 500 г; морква - 100 г; цибуля - 250 г; часник - 7-8 зубчиків; вершкове масло - 50 г; сметана домашня густа - 250 г; лавровий листок - 1-2 шт.; горошки духмяного перцю - 5 шт.; майоран - 1 ч. л. без вершка або за смаком; сіль, чорний мелений перець - за смаком; зварені накруто яйця - для подачі; тепла кип’ячена вода - 500 мл; окраєць житнього хліба - 1 шт.; житнє обдирне борошно - 100 г.
2572
2
Суп-пюре з цвітної капусти «Veloute Dubarry»
Інгредієнти: цвітна капуста - 1 кг; цибуля-порей - 150 г; вершкове масло - 80 г; пшеничне борошно - 70 г; вершки (10-15%) - 200 г; яєчні жовтки - 2 шт.; бульйон (з курки або телятини) - 1,5 л; сіль - за смаком.
8805
7
Вершковий суп з куркою та грибами
Інгредієнти: печериці - 300 г; курячі бедра - 4 шт. (500 г); ріпчаста цибуля - 200 г; вершки (в мене 20 %) - 200 г; пшеничне борошно - 1 ст. л.; сушений базилік, чебрець, орегано чи майоран (за смаком) - 1 / 2 ч. л.; сіль, чорний мелений перець - за смаком; соняшникова рафінована олія - 1-2 ст. л.; зелень петрушки - при подачі.
9067
6
Крем-суп з зеленого горошку
Інгредієнти: зелений горошок (у мене заморожений) - 250 г; ріпчаста цибуля - 50 г; часник - 1 зубчик; вершкове масло - 50 г; вершки 20% - 30 мл.; овочевий, курячий бульйон або вода - 350-400 мл.; сіль, чорний мелений перець - за смаком; копчений лосось або підсмажена на вершковому маслі морква.
6485
6
Суп-пюре з червоної сочевиці
Інгредієнти: червона сочевиця - 300 г; морква - 150 г; ріпчаста цибуля - 150 г; часник - 4 зубчики; томатна паста - 1,5 ст. л.; мелена зіра (кумін) - 1,5 ч. л.; мелена солодка паприка - 1 ч. л.; чорний мелений перець - 1 / 4 ч. л.; олія соняшникова рафінована і / чи оливкова - 4 ст. л.; овочевий бульйон чи вода - 800 мл; сіль, лимонний сік - за смаком; зелень петрушки, сметана (при подачі) - за бажанням.
8841
4
Овочевий суп з куркою та вершками
Інгредієнти: куряче філе - 400 г; картопля - 400 г; цвітна капуста чи / і брюсельська - 400 г; болгарський перець - 200 г; ріпчаста цибуля - 200 г; морква - 200 г; кукурудза консервована чи свіжа - 1 неповна склянка; зелений горошок свіжий або заморожений - 1 неповна склянка; вершки 20% - 200 г; олія (в мене оливкова) - для смаження; зелень (в мене петрушка) - півпучка; сіль, чорний…
15099
7
Кабачковий суп з фрикадельками
Інгредієнти: кабачки - 700 г; помідори - 300-400 г; ріпчаста цибуля - 250 г; морква - 150 г; рис - 3 ст. л.; зелень кропу - 1 пучок; зелень петрушки - 1 пучок; лавровий лист - 1 шт.; рослинна олія для смаження; фарш (у мене курячий) - 500 г; яйця - 1 шт.; сіль, чорний мелений перець
14512
3
Картопляний суп-пюре з копченими ковбасками
Інгредієнти: картопля - 500 г; ріпчаста цибуля - 150 г; зелена цибуля; морква - 100 г; вершки (в мене 10%) - 100 г; вершкове масло - 50 г; часник - 2 зубчики; м’ясний / овочевий бульйон або вода - 700-800 мл.; сіль, білий перець…
6541
4
Хлібний суп з помідорами (Pappa al pomodoro)
Інгредієнти: батон - 250 г; помідори - 600 г; цибуля - 100 г; часник - 3 зубчики; базилік - 10 листочків; бульйон - 500-600 г; оливкова олія - 3 ст. л.; сіль
8205
1
М’ясний суп з баклажанами та помідорами
Інгредієнти: яловичина - 400 г; баклажани - 400 г; помідори - 400 г; картопля - 300 ; ріпчаста цибуля - 250 г; часник - 2-3 великих зубчики; лавровий лист - 1 шт.; духмяний перець (за бажанням) - 1-2 горошини; сіль, чорний мелений перець; оливкова або соняшникова рафінована олія...
Російська Українська