‹‹ на попередню сторінку

Солодка випічка

Всього рецептів в категорії: 47
4786
8
Пляцок «Небесні ласощі»
Інгредієнти: пшеничне борошно в/г - 300 г; маргарин вершковий - 200 г; яйця курячі - 4 шт.; цукор - 330 г; сметана - 40 г (2 ст. л.); розпушувач тіста - 10 г; яблука - 1 кг; лимонне желе - 180 г; горіх волоський (ядра) - 200 г; вершки (в мене 15 %) - 150 мл; вершкове масло - 250 г; коньяк - 1 ст. л.; чорний шоколад - 200 г; соняшникова рафінована олія - 50 г.
4625
6
Сирні тістечка з яблуками та корицею
Інгредієнти: кисломолочний сир (в мене 10 %) - 150 г; цукор - 125 г; пшеничне борошно в/г - 220-250 г; яйця - 2 шт.; соняшникова рафінована олія - 6 ст. л.; ванільний цукор - 2 ч. л.; розпушувач для тіста - 2 ч. л. (з невеликою гіркою); дрібка солі; яблука невеликі - 2-3 шт.; порошок кориці - 1 / 2 ч. л.; насіння маку (для посипки) - 1 ст. л.; молоко - 1 ст. л.
2976
2
Пиріг з ревенем
Інгредієнти: ревінь - 250-300 г (4 стебла); пшеничне борошно в/г - 170 г; картопляний крохмаль - 4 ст. л.; яйця - 4 шт.; цукор - 150 г; ванільний цукор - 2 ч. л.; розпушувач для тіста - 2 ч. л. без вершка; маргарин або вершкове масло - 200 г; горіхи (в мене грецькі) - 50 г; порошок кориці - 1 ч. л.
24715
25
Торт «П’яна вишня»
Інгредієнти: яйця - 9 шт.; цукор - 180 г; пшеничне борошно в.г. - 130 г; какао-порошок - 70 г; розпушувач для тіста - 1 / 2 ч. л.; вершкове масло - 350 г; згущене молоко - 350 г; вишня у власному соці (без кісточок) - 2,5 склянки; коньяк / ром / горілка - півсклянки (100 мл).
37435
13
Пляцок «Pani Walewska»
Інгредієнти: борошно пшеничне - 200 г; розпушувач - 1 ч. л.; цукор - 100 г; вершкове масло - 200 г; яйця - 4 шт.; крохмаль - 1 ст. л.; молоко - 250 мл; ванільний цукор - 1 ч. л.; цукрова пудра - 120 г; варення з чорної смородини - 200 г; мигдальні пелюстки - 60 г.
6305
2
Морквяний пиріг
Інгредієнти: яйця - 3 шт.; пшеничне борошно - 200 г; цукор - 150 г; соняшникова рафінована олія - 150 мл; горіхи - 100 г; морква - 250 г; один апельсин; мелена кориця - 1 ч. л.; імбир чи мускатний горіх - 1 / 2 ч. л.; ванільний цукор - 2 ч. л.; розпушувач до тіста - 1 ч. л.; сода - 1 / 3 ч. л.; сіль - 1 / 4 ч. л.; сметана 15-20% - 300 г; цукрова пудра - 3 ст. л. без вершка.
9072
3
Сирний пиріг з персиками
Інгредієнти: вершкове масло (розм’якле) - 120 г; молоко (тепле) - 60 мл; цукор - 1 ст. л.; сіль; пшеничне борошно - 200-230 г; кисломолочний сир або рікотта (у мене домашній сир) - 250 г; сметана (в мене 15%) - 120 г; яйця - 4 шт.; цукрова пудра - 50 г; ванільний цукор - 1 ч. л.; персики свіжі чи консервовані - 2 шт.
163555
64
Торт «Спартак»
Інгредієнти: яйця - 3 шт.; цукор - 290 г; мед - 2 ст. л.; вершкове масло - 250 г; какао-порошок - 5 ст. л.; пшеничне борошно - 320 г; харчова сода - 1 ч. л.; молоко - 400 мл; ванільний цукор - 1 ч. л.
4463
3
Виноградний пиріг
Інгредієнти: борошно - 350-400 г; яйця - 4 шт.; цукор - 250 г; оливкова олія - 100 мл; вершкове масло (розм’якле) - 150 г ; молоко - 150 мл; ванільний цукор - 1 ч. л.; розпушувач для тіста - 1,5 ч. л.; виноград без кісточок (бажано темний) - 500 г; цедра з двох апельсинів; цедра з одного лимона.
6112
7
Яблучний крамбл з карамеллю та журавлиною
Інгредієнти: яблука - 5 шт.(800 г); цукор - 130 г; кориця - 1 ч. л.; ванільний цукор - 1 ч. л.; журавлина (сушена) - 3-4 ст. л.; лимонний сік - 2-3 ст. л.; цедра з одного лимона; пшеничне борошно - 130 г; вершкове масло - 130 г; вівсяні пластівці - 100 г (1 склянка).
Російська Українська