‹‹ на попередню сторінку

Другі страви

Всього рецептів в категорії: 90
2792
4
Курка по-мароканськи
Інгредієнти: курка (гомілки, стегна) - 1 кг; помідори у власному соці - 500 г; ріпчаста цибуля - 250 г; часник - 4-5 зубчиків; лимон (невеликий) - 1 шт.; оливки - 60 г; солодка паприка - 1 ст. л.; зіра (кумин) - 1/2 ст. л.; оливкова олія - 3 ст. л.; сіль - 2 ч. л. або за смаком.
6827
2
Пастуший пиріг
Інгредієнти: картопля - 700 г; вершкове масло - 50 г; молоко або вершки невисокої жирності - 100 мл; сіль, чорний мелений перець - за смаком; фарш з баранини (в мене суміш з яловичини і свинини) - 500 г; ріпчаста цибуля - 200 г; морква - 150 г; часник - 2-3 зубчика; селера - 1 стебло; розмарин чи інші пряні трави - 2 ч. л.; томатна паста - 1 ст. л.; вустерський соус (за бажанням) - 1 ст. л.; сухе червоне вино - 150 мл; бульйон (курячий, м’ясний) або вода - 200 мл; оливкова олія - 2 ст. л.; сир твердий/напівтвердий - 100 г.
11639
10
Курка запечена в апельсиновому соусі з  розмарином
Інгредієнти: курячі стегна - 6 шт. (1 кг); апельсини великого розміру з кислинкою - 2 шт.; розмарин - 3-4 гілочки; соєвий соус - 2 ст. л.; часник - 3 зубчики; цукор - 1 ст. л. (без гірки); сіль - 1 ч. л. або за смаком; чорний мелений перець - за смаком.
13492
2
Куряча печінка з грибами у вершковому соусі
Інгредієнти: куряча печінка - 800 г; печериці - 250 г; ріпчаста цибуля - 150 г; часник - 3 зубчики; вершки 20% - 200 мл; курячий бульйон або вода - 300 мл; пшеничне борошно - 1 ст. л.; сіль, чорний мелений перець - за смаком; соняшникова рафінована олія - для смаження; зелень петрушки.
7450
2
Курка в пікантному маринаді, запечена у фользі
Інгредієнти: курячі гомілки і / чи стегна - 1 кг; лимонний сік або винний (бажано білий) оцет - 1 ст. л.; соєвий соус - 2 ст. л.; зерниста гірчиця - 1 ст. л.; мед - 1 ст. л. (без вершка); часник - 3-4 зубчики; прованська суміш трав - 1 ч. л.; сіль - за смаком.
4568
0
Яйця-пашот з авокадо та лососем
Інгредієнти: свіжі яйця - 4 шт.; булочки для гамбургерів - 2 шт.; стигле авокадо - 1 шт.; копчена сьомга чи лосось - 60 г; яєчні жовтки - 3 шт.; вершкове масло - 120-150 г; лимонний сік - 1 / 2 ст. л.; свіжомелений білий перець, сіль - за смаком; вода - 1 л; оцет - 1 ст. л.
9708
4
Спагеті з вершково-грибним соусом
Інгредієнти: спагеті - 350 г; шампіньйони - 500 г; нежирні вершки (у мене 15%) - 200 мл; соєвий соус - 2 ст. л.; часник - 1-2 зубчики; сіль, чорний мелений перець - за смаком.
8888
3
Яйця Бенедикт
Інгредієнти: свіжі яйця - 4 шт.; булочки для гамбургерів - 2 шт.; бекон або сирокопчений шпондер - 8 тоненьких шматочків; яєчні жовтки - 3 шт.; вершкове масло - 120-150 г; лимонний сік - 1 / 2 - 1 ст. л.; свіжомелений білий перець, сіль - за смаком; холодна вода - 1 ст. л.; оцет - 1 ст. л.; вода - 1 л.
8650
2
Оякодон
Інгредієнти: курячі бедра - 550 г (або м’ясо без кісток та шкіри - 400 г); ріпчаста цибуля - 150 г; яйця - 4 шт.; вода (в оригіналі бульйон даші) - 90 мл (приблизно півсклянки); біле напівсолодке вино (в оригіналі мірін) - 4 ст. л.; соєвий соус - 6 ст. л.; цукор - 2 неповні ст. л.; рис - 1 склянка; порізана зелена цибуля - 2-3 ст. л.
8947
2
Спагетті з тунцем, оливками та помідорами
Інгредієнти: спагетті - 450 г; помідори - 450 г; консервований тунець в олії - 250 г; зелені оливки - 70 г; ріпчаста цибуля - 100 г; часник - 2 зубчики; сушений базилік - 1 / 2 ч. л.; зелень петрушки - півпучка; сіль, чорний мелений перець - за смаком; олія - для смаження.
Російська Українська