‹‹ на попередню сторінку

Салати

Всього рецептів в категорії: 50
4140
0
Салат «Уолдорф»
Інгредієнти: яблука кисло-солодкі - 2 шт. (300 г); стебла селери - 3 шт. (200 г); грецький горіх - 70 г; листя салату (за бажанням) - 70 г; домашній майонез (густий) - 100 г; вершки (21 %) - 4 ст. л.; гірчиця з зернами - 1-2 ст. л.; лимонний сік1-2 ст. л.; сіль - за смаком.
2653
0
Пісний овочевий салат з кунжутною заправкою
Інгредієнти: капуста червоноголова - 250 г; морква - 150 г; огірок - 200 г; сіль - за смаком; насіння кунжуту - 2,5 ст. л.; соєвий соус - 1 ст. л.; оцет рисовий або яблучний - 1 ст. л. або за смаком; цукор - 1 / 2 ч. л.; соняшникова рафінована олія - 3 ст. л.; кунжутна олія (за бажанням) - 1 ч. л.
5170
2
Італійський салат Панцанелла
Інгредієнти: помідори - 400 г; огірки - 250 г; фіолетова цибуля - 100 г; підсохлий білий хліб або батон - 200 г; базилік - 5-7 листочків; білий винний або яблучний оцет - 1,5 ст. л. або за смаком; сіль, чорний мелений перець - за смаком; оливкова олія - 3 ст. л. або за смаком.
4199
3
Салат з редискою, шпинатом і медово-гірчичною заправкою
Інгредієнти: шпинат - 2 пучка (200 г); редиска - 2 пучка (200 г); огірки - 200 г; цибуля (фіолетова або салатна) - 50 г; яйця - 4 шт.; сир Фета - 80 г; сіль, чорний мелений перець - за смаком; мед - 1-2 ч. л.; гірчиця - 2 ч. л.; лимонний сік - 2 ч. л.; оливкова олія - 1,5 ст. л.
9350
4
Салат з куркою, апельсином та фетою
Інгредієнти: листковий салат - 1 качан (250 г); куряче філе - 300 г; великий апельсин - 1 шт.; сир Фета - 100 г; грецький горіх (ядра) - 50 г; зелень петрушки (за бажанням) - 4-5 гілочок; мелений коріандр - 1 ч. л. або за смаком; сіль, чорний мелений перець - за смаком; натуральний йогурт без наповнювачів - 8 ст. л.; рідкий мед - 2 ч. л.; діжонська гірчиця (лагідна) - 2 ч. л.
11302
3
Перигорський салат
Інгредієнти: куряча печінка - 400 г; помідори (невеликі) - 4 шт. (400 г); авокадо - 1 шт. (250 г); салат айсберг - 1 невеликий качан (350 г); яйця - 4-5 шт.; лимонний сік - 1 ст. л. або за смаком; сіль; домашній майонез - 5 ст. л.; кетчуп гострий - 2 ст. л.; коньяк - 1 ст. л.
11483
0
Французький картопляний салат
Інгредієнти: картопля - 800 г; фіолетова цибуля - 100 г; зелень петрушки - півпучка; біле сухе вино - 50 мл; оливкова олія - 80 мл; винний оцет (бажано білий) - 2 ст. л.; зерниста гірчиця - 1 ч. л.; сіль - 1 / 3 ч. л. або за смаком; чорний мелений перець.
47191
9
Салат “Мисливський”
Інгредієнти: мисливські ковбаски - 150 г; яйця - 3 шт.; морква - 200 г; мариновані печериці - 200 г; маринована квасоля - 200 г; ріпчаста цибуля (бажано салатна) - 100 г; зелень петрушки - півпучка; сіль, чорний мелений перець - за смаком; домашній майонез - для заправки.
13460
6
Салат з броколі та цвітної капусти
Інгредієнти: цвітна капуста - 1 качан; капуста броколі - 1 качан; морква - 1 шт.; оливкова олія - 4-5 ст. л.; лимонний сік - 1,5 ст. л.; листя базиліка - 15 шт.; часник - 4 зубчики; сіль.
26523
17
Салат з яблуком, морквою та сиром
Інгредієнти: яблука - 300 г; морква - 200 г; ріпчаста цибуля - 80 г; яйця - 4 шт.; твердий сир (Гауда, Російський і т. п.) - 200 г; сметана - 5-6 ст. л.; майонез - 5-6 ст. л.; сіль
Російська Українська