Закуска з оселедця, моркви і плавлених сирків

Закуска з оселедця, моркви і плавлених сирків.
Інгредієнти:
  • філе оселедця - 200 г
  • плавлений сирок (я брала ТМ “Шостка”) - 200 г
  • морква - 100 г
  • вершкове масло - 100 г
  • свіжомелений чорний перець - за смаком
Закуска з оселедця, моркви і плавлених сирків. Інгредієнти.
Приготування закуски з оселедця, моркви і плавлених сирків.

Зазвичай, таку закуску використовують як намазку на хліб. Також її можна подавати на пластинках вареної картоплі.

Морква вариться.
Моркву помити і відварити.
Нарізана дрібними кубиками морква.
Потім очистити її від шкірки і порізати дрібними кубиками.
Пропущені через м’ясорубку філе оселедця і плавлені сирки.
Очищене від шкірки філе оселедця разом із плавленим сирком порізати невеликими шматками і вперемішку пропустити через м’ясорубку.
Разом з оселедцем і плавленими сирками через м’ясорубку можна пропустити також моркву, але, якщо її окремо порізати, страва матиме гарніший вигляд.
Філе оселедця, плавлені сирки, морква і вершкове масло в посудині.
В посудину викласти пропущені через м’ясорубку філе оселедця і плавлені сирки, порізану моркву і розм’якле масло.
Перемішані.
Поперчити і все перемішати.
Закуска з оселедця, моркви і плавлених сирків готова.
Закуска з оселедця, моркви і плавлених сирків готова.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 19185
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2013-03-17

Коментарі до цього рецепта (6):Оля Панько | 2013-04-10
Люба, дякую за хороші ідеї та смачні рецепти, моїй сім’ї твій рецепт дуже сподобався!
***дерівка | 2013-06-13
Мені не дуже подобається плавлений сир “Шостка”. В них якість не дуже.. Пальмовий жир і все таке..
Люба | 2013-06-13
***дерівка, я не експерт у цьому питанні, сперечатись не буду :) Але, якщо ви знаєте кращого виробника, – то порекомендуйте, будь ласка :)
***дерівка | 2013-06-14
Ви знаєте, пані Любо, не можу похвалитися, що знаю кращого виробника серед українських (на превеликий жаль). Сама прийшла до висновку, що в ту ж сиркову салатку тепер не можу класти плавлений сирок через їх погану якість. І замінила їх на напівтвердий сир Олтерманні Валіо (дуже дуже смачний і м'якенький). Але я знаю, що в Україні цей сир чомусь не продають, тому варіантів небагато... Ну, може б купила сир польського виробництва з жирністю не менше 50%.
Люба | 2013-06-14
Дякую, буду мати на увазі :)
Ярина | 2013-11-08
Особисто я беру пирятинського сирзаводу) можливо й хтось вподобає)
Додати Ваш коментар:

Введіть символи з картинки:*

Російська Українська
^ Нагору