Риба запечена з вершками

Риба запечена з вершками.
Інгредієнти:
  • філе тріски (розморожене) - 500 г
  • цибуля порей (світла частина) - 1 стебло
  • яйця - 2 шт.
  • сир твердий - 100 г
  • білий хліб (м’якуш) - 2 скибки
  • вершки (в мене 15% жирності) - 300 мл
  • олія для змащування форми
  • сіль, мелений перець (бажано білий)
Риба запечена з вершками. Інгредієнти.
Приготування запеченої з вершками риби.

Цю страву я готувала у формі розміром 30х18х5 см.

Кільця цибулі порей.
Цибулю порей нарізати тоненькими кільцями.
Шматочки риби.
Рибу порізати невеликими шматками, добре посолити і поперчити.
Яйця.
В посудині розмішати яйця до однорідного стану.
Яйця з сиром та хлібом.
До яєць додати натертий сир, м’якуш білого хліба, трошки посолити і все ретельно перемішати.
Викладаємо цибулю порей на дно форми.
Форму змастити олією, викласти цибулю порей.
Викладаємо рибу.
На цибулю викласти шматки риби.
Додаємо вершки.
Рибу залити вершками.
Додаємо яєчно-сирну суміш.
Зверху рівномірно викласти суміш з яєць, сиру та хліба. Рибу помістити у розігріту до 180 °С духовку на 35-40 хв. До столу запечену рибу подавати гарячою.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 6791
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2014-03-12

Коментарі до цього рецепта (0):
Додати Ваш коментар:

Введіть символи з картинки:*

Російська Українська
^ Нагору