Закуска з лососем, вершковим сиром та авокадо

Тарталетки з лососем та авокадо.
Інгредієнти:
  • пісочні тарталетки (маленького розміру) - 13-14 шт.
  • підкопчений лосось чи сьомга - 150 г
  • стигле авокадо - 200 г
  • вершковий сир - 150 г
  • лимонний сік - 1-2 ч. л.
  • зелень кропу - 2-3 гілочки
Тарталетки з лососем та авокадо. Інгредієнти.

Приготування тарталеток з лососем, вершковим сиром та авокадо.

На скільки я розумію, сезон підготовки до новорічних свят відкрито! Тому сьогодні хочу запропонувати дуже смачну і ефектну закуску з лососем, вершковим сиром та авокадо, яка, на мою думку, чудово доповнить будь-яке новорічне меню. Тим паче, що готується така закуска дуже легко і швидко, що в передсвятковій метушні буде неабияким плюсом :)

Подрібнюємо блендером сир, кріп, авокадо.
В глибоку миску викласти вершковий сир, подрібнену зелень кропу і шматочки авокадо (його попередньо слід очистити від шкірки і звільнити від кісточки). Все подрібнити блендером до пюреподібного стану.
Додаємо лимонний сік.
До отриманої маси додати лимонний сік, ретельно перемішати.
Нарізаємо лосось.
Тоненькі шматочки лосося нарізати смужками шириною 2-2,5см. Кожний шматочок скрутити рулетиком, як на фото, і сформувати квіточку.
Тарталетки з лососем та авокадо готові.
Пісочні тарталетки наповнити сирною масою, посередині викласти «квіточки» і трошки їх втиснути в начинку. Прикрасити тарталетки зеленню кропу та скибочкою лимону і одразу подавати до столу. Тарталетки з лососем, вершковим сиром та авокадо готові.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 12509
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2015-12-14

Коментарі до цього рецепта (3):Настя | 2016-10-25
Клас!
Марія | 2017-03-08
Який саме сир Ви використовували, плавлений чи творог (домашній білий)?
Люба | 2017-03-09
Маріє, я використовувала вершковий сир, це такий собі крем-сир дуже ніжної консистенції, приготований з вершків. Дуже популярні види цього сиру – Філадельфія, Рікота. Я брала вершковий сир польського вир-ва. Якщо такий сир буде важко знайти, то можна використати звичайний кисломолочний сир (творог), але високої жирності і пастоподібної консистенції.
Додати Ваш коментар:

Введіть символи з картинки:*

Російська Українська
^ Нагору