Яйця “Меттерніх”

Яйця “Меттерніх”. Фото.
Інгредієнти:
  • яйця - 4 шт.
  • печериці - 300 г
  • масло вершкове - 1 ст. л.
  • твердий сир (в мене пармезан) - 50 г
  • зелень петрушки
  • сіль, перець
Яйця Меттерніх. Інгредієнти.
Приготування:
Гриби нарізані плюстерками.
Печериці промити, нарізати плюстерками.
Гриби смажаться на сковорідці.
Розтопити на сковорідці 1 ст. л. вершкового масла і обсмажити гриби, помішуючи, (приблизно 15 хв.). Посоліть гриби під час смаження.
Збиті в тарілку яйця посолені і поперчені.
Розбити в посудину яйця, посолити, поперчити і добре вимішати.
Натертий твердий сир.
Сир натерти на середній терці.
Смажені гриби викладені у форму для запікання.
Обсмажені гриби викласти в форму для запікання.
Заливаємо гриби яйцями.
Залити яйцями.
Яйця присипаємо тертим сиром.
Зверху притрусити тертим сиром і поставити в розігріту до 180 °С духовку, запікати 20 хв.
Яйця “Меттерніх”.
Яйця “Меттерніх” готові.
При подачі притрусити посіченою зеленню петрушки.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 9263
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2011-09-26

Коментарі до цього рецепта (2):Сергій | 2014-02-18
Получилось дуже смачно і практично не затрачаючи багато часу. Головне не пересолити. Яйця можна взагалі не солити, тільки поперчити, тому що в кінці сир додасть свій присмак сольоності.
Люба | 2014-02-18
Сергій, дякую за конструктивний коментар :)
Додати Ваш коментар:

Введіть символи з картинки:*

Російська Українська
^ Нагору