Приготування соусу з хрону і сметани.
За бажанням, до цієї страви можна додати ще трохи оцту, особливо це буде доречно, якщо подавати цей соус до холодцю. Зберігати соус слід у холодильнику в щільно закритій посудині.
![Фото 1 Натертий хрін.](files/2013/sousy/sous-hrin-smetanoyu/hrin.jpg)
Хрін помити, очистити і натерти на дрібній терці.
![Фото 2 Заливаємо хрін окропом.](files/2013/sousy/sous-hrin-smetanoyu/okrip.jpg)
До хрону додати 50 мл. окропу. Перемішати.
![Фото 3 Додаємо сіль і цукор.](files/2013/sousy/sous-hrin-smetanoyu/sil.jpg)
Додати сіль, цукор …
![Фото 4 Додаємо сметану.](files/2013/sousy/sous-hrin-smetanoyu/smetana.jpg)
… і сметану. Все ретельно перемішати.
![Фото 5 Соус хрін зі сметаною готовий.](files/2013/sousy/sous-hrin-smetanoyu/gotovo.jpg)
Соус “Хрін зі сметаною” готовий.