Млинці з курячим м’ясом

Млинці з курячим м’ясом.
Інгредієнти:
  • млинці
  • варена курка (з кістками і шкіркою) - 500 г
  • цибуля - 250 г
  • курячий бульйон - 150-200 г
  • рафінована соняшникова олія для смаження
  • сіль, чорний мелений перець
Млинці з курячим м’ясом. Інгредієнти.
Приготування млинців з курячим м’ясом.
Млинці.
Готуємо млинці.
Порізана дрібними кубиками цибуля.
Готуємо начинку. Цибулю порізати дрібними кубиками.
Цибуля смажиться.
Порізану цибулю посмажити на олії до золотистого кольору.
Відділене від кісток м’ясо.
М’ясо зі шкіркою відділити від костей…
М’ясо, перемелене на м’ясорубці.
…і пропустити через м’ясорубку.
Додаємо перемелене м’ясо до цибулі.
До злегка обсмаженої цибулі викласти пропущене через м’ясорубку м’ясо. Перемішати, злегка обсмажити (приблизно 5 хв.), при потребі додати олію чи рослинний жир з бульйону.
Додаємо в сковорідку бульйон.
Потім, час від часу помішуючи, тушкувати м’ясо приблизно 15 хв., при цьому поступово вливаючи бульйон, для того щоб фарш став більш в’язким.
Перчимо.
Добре поперчити, при потребі посолити і ретельно перемішати. Начинка для млинців готова.
Викладаємо фарш на млинець.
Фарш тонким шаром викласти на середину млинця.
Загортаємо млинець. Крок 1.
Начинку з одного боку накрити млинцем.
Загортаємо млинець. Крок 2.
Протилежні краї млинця загорнути досередини.
Загортаємо млинець. Крок 3.
Потім млинець загорнути (як на фото).
Млинці з м’ясом готові.
Перед подачею млинці злегка обсмажити на вершковому маслі. До столу подавати з курячим бульйоном або сметаною. Млинці з курячим м’ясом готові.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 36316
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2013-09-28

Коментарі до цього рецепта (2):Мар’яна | 2013-12-24
Роблю такі, але додаю тертий сир, дуже смачно)
Наталя | 2015-04-02
Дуже смачні.
Додати Ваш коментар:

Введіть символи з картинки:*

Російська Українська
^ Нагору