Овочевий суп з куркою та вершками

Овочевий суп з куркою та вершками.
Інгредієнти на 2,5 л води:
  • куряче філе - 400 г
  • картопля - 400 г
  • цвітна капуста чи / і брюсельська - 400 г
  • болгарський перець - 200 г
  • ріпчаста цибуля - 200 г
  • морква - 200 г
  • кукурудза консервована чи свіжа - 1 неповна склянка
  • зелений горошок свіжий або заморожений - 1 неповна склянка
  • вершки 20% - 200 г
  • олія (в мене оливкова) - для смаження
  • зелень (в мене петрушка) - півпучка
  • сіль, чорний мелений перець - за смаком
Овочевий суп з куркою та вершками. Інгредієнти.
Приготування овочевого супу з куркою та вершками.
Порізана кубиками цибуля.
Цибулю почистити і порізати маленькими кубиками.
Порізана кубиками морква.
Моркву також почистити і порізати кубиками зі стороною приблизно 1 см.
Суцвіття цвітної капусти.
Цвітну капусту розібрати на суцвіття. Якщо використовуєте брюсельську капусту, – залишіть її цілою.
Кубики картоплі.
Картоплю почистити і порізати кубиками зі стороною приблизно 1,5 см.
Куряче філе.
Куряче філе помити і також порізати невеликими кубиками.
Порізаний кубиками болгарський перець.
Болгарський перець очистити від плодоніжки і насіння, порізати маленькими кубиками.
Цибуля з морквою обсмажуються.
В каструлі, де буде варитися суп, розігріти 2-3 ст. л. оливкової олії. Якщо використовується рафінована соняшникова олія, – то до неї ще можна додати 1 ст. л. вершкового масла. В каструлю викласти цибулю з морквою і смажити на середньому вогні, час від часу помішуючи, до ледь золотистого кольору цибулі.
Додаємо куряче філе.
Потім додати порізане куряче філе, трошки посолити і тушкувати приблизно 10 хв., періодично помішуючи.
Додаємо болгарський перець, цвітну капусту та картоплю.
Після цього в каструлю викласти болгарський перець, капусту і картоплю.
Заливаємо вміст каструлі водою.
Все залити окропом, довести до кипіння, поперчити і посолити за смаком і варити 10 хв.
Додаємо зелений горошок і кукурудзу.
Потім додати зелений горошок і кукурудзу. Довести до кипіння і варити ще 5-10 хв.
Додаємо вершки.
Далі до супу додати вершки…
Овочевий суп з куркою та вершками готовий.
… подрібнену зелень петрушки і, за бажанням, 1 лавровий листок. Суп довести до кипіння і через 1-2 хв. відставити з вогню. Овочевий суп з куркою та вершками готовий.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 8030
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2014-09-26

Коментарі до цього рецепта (3):Оля | 2014-12-12
Ну дуууже смачний суп!
Людмила | 2015-12-09
Дуже смачно! Мій чоловік і синочок у захваті :)
Люба | 2015-12-10
Людмило, рада, що рецепт так сподобався вашим рідним :)
Додати Ваш коментар:

Введіть символи з картинки:*

Російська Українська
^ Нагору