Яйця фаршировані печінкою тріски

Яйця фаршировані печінкою тріски.
Інгредієнти:
  • яйця - 7 шт.
  • печінка тріски - 1 банка (маса нетто 230 г)
  • ріпчаста цибуля - 50 г
  • зелень петрушки (без стебел) - півпучка (невеликого)
  • майонез - 1 ст. л.
  • чорний мелений перець
  • сіль (при потребі)
Яйця фаршировані печінкою тріски. Інгредієнти.
Приготування яєць фаршированих печінкою тріски.
Дрібно порізана цибуля.
Цибулю почистити і порізати дрібненькими кубиками.
Промиваємо цибулю в окропі.
Цибулю залити окропом на 1 хв., щоб вона зм’якла. Потім воду злити, цибулю трошки посолити і скропити оцтом.
Дрібно посічена зелень петрушки.
Зелень петрушки дрібно посікти ножем.
Розрізані навпіл яйця.
Яйця зварити натвердо, почистити, розрізати навпіл.
Варені жовтки.
Відділити жовтки від білків. Жовтки викласти в посудину і добре розім’яти виделкою.
Розминаємо виделкою жовтки і печінку тріски.
Після цього до жовтків додати печінку тріски (без олії) і знову все добре розім’яти.
Всі інгредієнти начинки в посудині.
Потім додати зелень петрушки, майонез, цибулю, поперчити, перемішати і, при потребі, посолити.
Яйця фаршировані печінкою тріски готові.
Отриманою масою нафарширувати білки. Яйця фаршировані печінкою тріски готові.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 17768
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2013-04-05

Коментарі до цього рецепта (1):Оксана | 2014-03-03
Готувала закуску за вашим рецептом. Смачно неймовірно)
Додати Ваш коментар:

Введіть символи з картинки:*

Російська Українська
^ Нагору