‹‹ на попередню сторінку

Святкові десерти та напої

Всього рецептів в категорії: 20
<<12>>
6641
2
Десерт «Мандарини в білому шоколаді»
Інгредієнти: білий шоколад - 200 г; вершки 20% жирності - 150 г; натуральний несолодкий йогурт без наповнювачів - 250 г; мандарини без кісточок - 6-7 шт.; чорний шоколад і / чи подрібнені горішки - за смаком.
9984
4
Полунично-сметанкове желе
Інгредієнти: сметана (у мене 20%) - 650 г; желатин - 2 ст. л.; молоко - 100 мл; цукор - 140 г; ванільний цукор - 1 ст. л.; полуниця - 350 г; кип’ячена вода - 100 мл
25000
1
Тірамісу
Інгредієнти: сир маскарпоне - 500 г; цукор - 100 г; яйця великого розміру - 4 шт.; печиво савоярді - 24 шт. (200 г); заварна кава - 300 мл (3 ч. л. з вершком на 300 мл води); ром (кавовий лікер, коньяк, бренді) - 2-3 ч. л.; какао-порошок або тертий чорний шоколад - для посипки.
6597
7
Полуничне морозиво на згущеному молоці
Інгредієнти: полуниця - 250-300 г; вершки 33 % жирності - 400 мл; згущене молоко - 1 банка (370 г).
30356
4
Чорнослив з горіхами в сметані
Інгредієнти: чорнослив без кісточки (у мене в’ялений) - 100 г; ядра грецького горіха - 50 г; сметана (у мене 15% жирності) - 300 г; цукрова пудра - 3 ст. л. без вершка; ванільний цукор - 1 ч. л. без вершка; шматочок чорного шоколаду.
9869
10
Краннач
Інгредієнти: вершки (не менше 33% жирності) - 200 г; малина - 200 г; вівсяні пластівці - 3 повні ст. л.; цукрова пудра - 2 ст. л. з вершком (або за смаком); віскі або коньяк - 1-2 ст. л.
6348
2
Сирна запіканка з білим шоколадом та малиною
Інгредієнти: сир кисломолочний пастоподібний (у мене 10% жирності) - 250 г; сметана (у мене 15% жирності) - 150 г; яйця невеликого розміру - 3 шт.; білий шоколад - 100 г; манна крупа - 2 ст. л.; цукор - 50 г; ванільний цукор - 1 ч. л.; малина - 200 г; панірувальні сухарі для присипання форми
12483
9
Полуничний мус на основі манної крупи
Інгредієнти: полуниця - 300 г; молоко або вода - 500 мл; манна крупа - 50 г; цукор - 100 г
8946
3
Шоколадне морозиво
Інгредієнти: вершки (в мене 21 % жирності) - 600 мл.; гіркий шоколад - 200 г; грецькі горіхи - 100 г; цукор - 100 г; жовтки - 4 шт.
18532
5
Сирковий десерт з полуничним сиропом
Інгредієнти: полуниця - 200 г; сир кисломолочний - 200 г; сметана (15-20%) - 200 г; цукор - 70 г; ванільний цукор - 2 ч. л.; желатин (швидкорозчинний) - 1 ст. л.
<<12>>
Російська Українська