‹‹ на попередню сторінку

Страви з ягід

Всього рецептів в категорії: 26
<<123>>
18057
2
Торт Фрезьє
Інгредієнти: яйця - 4 шт.; жовтки - 7 шт.; цукор - 250 г; пшеничне борошно в/г - 120 г; вершкове масло - 260 г; сіль; молоко - 700 мл; ванільний цукор - 10 г; кукурудзяний крохмаль - 70 г; желатин (за бажанням) - 5-7 г; апельсини (невеликі) - 2 шт.; цукор - 80 г; полуниця - 700 г.
10754
2
Яблучний пиріг з журавлиною
Інгредієнти: пшеничне борошно - 300 г; молоко - 100 мл; пресовані дріжджі - 20 г; цукор - 90 г; вершкове масло - 30 г; курячі яйця - 3 шт.; цедра з одного лимона; дрібка солі; сметана (в мене домашня) - 400 г; картопляний крохмаль - 40 г; яблука з кислинкою - 1 кг; журавлина - 200 г; мигдаль мелений (за бажанням) - 50 г; цукрова пудра - за смаком.
16347
0
Ягідний тарт із заварним кремом
Інгредієнти: молоко - 500 мл; яйця - 6 шт.; цукор - 180 г; кукурудзяний крохмаль - 60 г; вершкове масло - 170 г; ванільний цукор - 1 п. ( 10 г ); пшеничне борошно в/г - 250 г; ягоди (полуниця, малина, смородина, чорниця, вишня і т.п.) - 400-500 г; білий шоколад (за бажанням) - 90 г.
19794
6
Літній пиріг з малиною та білим шоколадом
Інгредієнти: борошно пшеничне в/г - 200 г; вершкове масло - 100 г; яйця - 5 шт.; цукор - 50 г; ванільний цукор - 1,5 ч. л.; вершки (20%) - 300 г; білий шоколад - 200 г; малина - 200-250 г.
24904
4
Полунично-сметанкове желе
Інгредієнти: сметана (у мене 20%) - 650 г; желатин - 2 ст. л.; молоко - 100 мл; цукор - 140 г; ванільний цукор - 1 ст. л.; полуниця - 350 г; кип’ячена вода - 100 мл
477874
67
Торт «П’яна вишня»
Інгредієнти: яйця - 9 шт.; цукор - 180 г; пшеничне борошно в.г. - 130 г; какао-порошок - 70 г; розпушувач для тіста - 1 / 2 ч. л.; вершкове масло - 350 г; згущене молоко - 350 г; вишня у власному соці (без кісточок) - 2,5 склянки; коньяк / ром / горілка - півсклянки (100 мл).
10899
7
Полуничне морозиво на згущеному молоці
Інгредієнти: полуниця - 250-300 г; вершки 33 % жирності - 400 мл; згущене молоко - 1 банка (370 г).
9037
3
Виноградний пиріг
Інгредієнти: борошно - 350-400 г; яйця - 4 шт.; цукор - 250 г; оливкова олія - 100 мл; вершкове масло (розм’якле) - 150 г ; молоко - 150 мл; ванільний цукор - 1 ч. л.; розпушувач для тіста - 1,5 ч. л.; виноград без кісточок (бажано темний) - 500 г; цедра з двох апельсинів; цедра з одного лимона.
13513
10
Краннач
Інгредієнти: вершки (не менше 33% жирності) - 200 г; малина - 200 г; вівсяні пластівці - 3 повні ст. л.; цукрова пудра - 2 ст. л. з вершком (або за смаком); віскі або коньяк - 1-2 ст. л.
8626
2
Сирна запіканка з білим шоколадом та малиною
Інгредієнти: сир кисломолочний пастоподібний (у мене 10% жирності) - 250 г; сметана (у мене 15% жирності) - 150 г; яйця невеликого розміру - 3 шт.; білий шоколад - 100 г; манна крупа - 2 ст. л.; цукор - 50 г; ванільний цукор - 1 ч. л.; малина - 200 г; панірувальні сухарі для присипання форми
<<123>>
UA RU